COACHING og VEILEDNING TILPASSET DEG OG DET DU TRENGER

-ELLER ER NYSGJERRIG PÅ

1-til-1 coaching: Investering i ditt framtidige deg

Lyttende tilstedeværelse, empowerment coaching

Lurer du på noe? Spør her!

 
 
 
 

1-til-1 coaching er noe jeg selv både har og har hatt stor nytte, utvikling og glede av gjennom de siste årene:
Å ha noen å sparre med, som har kompetanse, innsikt og erfaring innen egentlig både samme og innen andre felt enn mine egne - som kan hjelpe meg å se tydeligere hva som både kan åpne seg for meg og hva som hindrer meg, hvor jeg virkelig kan legge inn mer av meg og hvor jeg virkelig stopper meg selv.


Coaching for meg, gir meg nye perspektiver, tydeligere fundament, mer dybde, klarhet, innsikt, visdom og ekspansjon. Livslang læring, livslang bæring, livslang væring!


For selv om du skal gå din vei på din måte, kan det være både tryggere, mer effektivt og enormt inspirerende å ha noen å sparre med, som heier, støtter og løfter deg videre. Som hjelper deg å se både deg selv, dine relasjoner og situasjoner du står i, fra nye perspektiver. Hjelper deg til større klarhet for hvem du er, hvem du vil være og kanskje også hvor du vil videre? Å finne en person som treffer deg, ser deg og bidrar til å dytte deg vennlig videre med de beste intensjoner, for den du er og dit du vil. Det er ofte disse menneskene vi lærer mest av.
Og kanskje kan jeg være akkurat den personen for deg, i den fasen av ekspansjon, vekst, utforsking og utvikling som du allerede er i, eller lengter å komme til, akkurat nå?


Jeg lytter med hjertet, har en sterk intuisjon, ser konstruktive koblinger, muligheter, løsninger og nye sammenhenger. Og jeg har et sterkt engasjement for å hjelpe andre til å finne tilbake til sitt sanne jeg, gjenopprette tillit til sin opprinnelige kraft og skape et ekte, sterkt og meningsfylt liv for seg.


Et liv i integritet med den du er innerst inne.


Jeg kjenner på stor glede og dyp takknemlighet for deg som har lest dette og for at du vurderer å investere i deg selv, enten det til slutt blir via meg eller andre.

Det er verdt det. Du er verdt det.

GÅ DYPT

SATSE EKTE

S V E V E   H Ø Y T