ENKELTSESSIONS
MED HEL SIRKEL

SOUL READING


60 min reading, annerledes enn tradisjonell coaching: Som den som leser, kobler jeg meg på både Akashic Records og dine egne guider (ja, for vi har alle noen som passer på oss, du også!).


Akashic Records kalles både det uendelige energetiske bibliotek og din sjels livsbok: Det høyeste av alle bevissthetsplan, som når vi kobler oss på med helt konkrete spørsmål som du bringer inn til timen, kan gi oss hint, tips og svar på det du lurer på om deg selv, dine relasjoner og din sjels unike reise og mening. På vegne av fortid, nåtid og mulige fremtider. På vegne av tidligere liv og tidligere generasjoner.
I dyp kontakt med kilden.


Din investering:

2222,-


Book og bestill time her.

Akashic Records reading
chakra healing og reading

CHAKRA HEALING OG READING


Chakraene, våre indre energisentre, bærer med seg hele deg: Alle dine bevisste og ubevisste følelser og tanker, hele din historie av sorger, gleder, traumer, kraft og livsenergi.

Å kjenne sine egne energisentre balansert, sentrert og fulle av tilstedeværelse og kraft gjør deg, klar til å tre enda tydeligere inn i deg selv.
Ut fra deg selv. Som deg selv.


90 min chakra reading og healing styrker innenfra, kan gjøre deg oppmerksom på blokkeringer og "blind spots", og har til dyp hensikt å få deg i kontakt med deg selv og din indre kraft, din indre visdom. 


Din investering:

2222,-


Book og bestill time her.

SOUL PURPOSE ALIGNMENT


90 min kraftfull coachingsession med full fokus på din unike sjels livsoppgave, ditt unike bidrag til verden, din mening med livet: Hvordan du lever mest mulig i tråd med den du virkelig er, akkurat nå? Innsikt og intuisjon, retning og energi, klarhet og kraft.


Din investering:

2222,-


Book og bestill her.

soul purpose coaching

GLØD KONSEPTSPARRING


90 min kraftfull, intuitiv sparring på vegne av din kommende eller eksisterende virksomhet: Der du vil skape et konsept i tråd med den du er, jobbe i flyt, lytte til sjelen og styre fra hjertet. Nok push nå. Nok hamsterhjul nå.

Ferdig nå, med å tvinge ting gjennom eller jobbe til du stuper.


La oss skape ditt drømmebilde av en virksomhet der du virkelig kjenner at både du og virksomheten din samskapes bærekraftig, meningsfylt, gledesfylt - og med en indre ro, indre glød og indre glede.


Din investering:
2222,-


Book og bestill her.


GründerGlød kommer for øvrig til å gå gjennom større endringer i 2023 - enn så lenge, velkommen også til å lese mer om Konseptsparring her.