COACHINGPAKKER TILPASSET DEG OG DET DU TRENGER

-ELLER ER NYSGJERRIG PÅ

Livsstyrkeveiledning
NY GLØD - DRIVKRAFT OG LIVSKRAFT

Av og til kan vi føle oss temmelig vridd, knekt eller fastlåst. Ute av balanse, utbrent, utmattet og nede for telling. Vi kan kjenne på stress, uro, manglende glede og manglende energi.

Vit at det finnes håp. Vit at jeg ser deg.
Og vit at jeg selv har gått opp nettopp denne veien selv.
Fra aske til glød. Fra utbrent til ny energi. Fra hjernetåke til inspirert klarhet.


Denne coachingpakken baserer seg på nøye utvalgte livstemaer fra Livsstyrketrening: En nasjonalt anerkjent og forskningsbasert metode og kursprogresjon, basert på mindfulness og gestaltterapi. Du kan lese mer både livsstyrkeveiledning og om mine kurs i livsstyrketrening her.


Kristine er sertifisert Livsstyrketrener, og har et varmt hjerte for nettopp denne fordypningen, der vi ser helhetlig på din situasjon: En tilnærming som tar hensyn og lytter til hele mennesket, og til hvordan tanker, følelser og kroppslige reaksjoner henger sammen.


Med denne coachingpakken, får du både
1-til-1 coaching (6 sessions à 60 min) og tilhørende nettbasert livsstyrketreningskurs med introduksjon og mulighet for oppgaver til de ulike temaene som coachingen vil dreie rundt. Temaene kan fungere som knagger eller overskrifter for samtalene våre. Dukker det ellers opp andre behov underveis, setter vi temaene til side og går dit hvor du har behov for.


3 mnd / 6 stk 1-til-1 veiledninger à 75 min, basert på livsstyrketrening og helhetlig coaching, inkl onlinekurs (verdi 2999,-) og mulighet for tekstlig oppfølging mellom timene: 
14 999,-

(Kan deles opp i mindre avdrag - ta kontakt ved behov! Kurset kan eventuelt også kjøpes uten tilhørende 1-til-1 coaching/veiledning her.)

Ps, om du vil lese mer om min livsstyrkeveiledning: Velkommen inn til www.livsstyrke.com

Om du vil lære mer og er nysgjerrig på å lese om Livsstyrketrening på nasjonalt nivå, kan du også se mer på den offisielle siden www.livsstyrketrening.no

Soul Purpose Sessions

I TRÅD MED DEN DU ER MENT Å VÆRE

Har du noen gang filosofert over meningen med livet? Lurt på hvorfor du selv er her, kanskje med følelsen av at du er ment for noe annet eller noe mer - men ikke helt har klart å sette fingeren på hva?

Vi har alle en større mening, vi er alle en del av det større bildet og vi har alle mulighet til å sette vårt unike avtrykk, gi vårt unike bidrag til verden. Enten det handler om å styrke tilstedeværelsen vår i de små hverdagslige tingene, relasjonene eller situasjonene, eller det handler om større visjoner og drømmer som involverer flere, som omfavner mere. 


- Kanskje står du midt i et veiskille, og behøver klarhet på vegne av veien videre? 

- Kanskje føler du at du er midt i en indre transformasjonsprosess, som kan kjennes overveldende, uhåndterlig eller utrygg?

- Kanskje er du midt i din egen spirituelle oppvåkning, og trenger noen å dele reisen med, noen å bearbeide inntrykk med og trenger flere verktøy for å forstå prosessene du gjennomgår?


Som sertifisert Soul Purpose & Spiritual Life Coach fra Dharma Coaching Institute, trekker jeg i tillegg til transformativ Purpose Coaching, også ytterligere veksler på mine intuitive og klarsynte evner, vi jobber mer energetisk og benytter verktøy som Human Design, åpner opp dine Akashic Records med mer.


Soul Purpose Sessions er 90 minutters energetisk kraftfulle timer der vi går i dybden av hvem du er, hva som er din sjels mening, hvordan du kan tre tydeligere inn i din kraft og tre mer kraftfullt inn i ditt autentiske deg; Den du er ment å være - Det du er her for.


3 mnd / 6 stk 1-til-1 Purpose coaching & Soul Reading à 90 min, inkl mulighet for tekstlig oppfølging og sparring via WhatsApp mellom timene - en nærende, transformerende og ekspanderende progresjon:
22 222,-

(Kan deles opp i flere mindre avdrag. Velkommen til å ta kontakt for betalingsplan.)

Soul Purpose Sessions er Embracement, Empowerment & Embodiment av din egen Dharma, din sjels mening og styrker kontakten med din egen intuisjon, ditt høyere selv, ditt største hvorfor og dine viktigste skritt i retning av dine drømmer.

Les mer om Dharma Coaching Institute her.

GründerGlød

HELHETLIG BUSINESSCOACHING

Vurderer du å starte for deg selv? Satse på drømmen din? Eller har du allerede hoppet av hamsterhjulet, og trenger noen å sparre med for mer klarhet, større helhet, mer bærekraftig fundament og tydeligere retning?

Som selvstendig næringsdrivende, frilanser, gründer og tidligere utøvende kunstner, har jeg etter hvert mye erfaring å bidra med, og i min businesscoaching kombinerer jeg både erfaringer, utdanning, kompetanse og innsikt, slik at du får en kruttpakke av gründerrelevant inspirasjon, introspeksjon, intuisjon og innovasjon. Kreativ konseptsparring, relevante arbeidshefter mellom sessions, og helhetlig, faglig og intuitiv coaching.

Du kan lese mer om min bakgrunn fra egne virksomheter her.


Det du kan sparre med meg om i denne coachingpakken, er naturlig nok i tillegg til det personlige, det emosjonelle og det mindsetrelaterte (fordi det henger enormt tett sammen med utvikling av din egen virksomhet), er eksempelvis

- historiefortelling som markedsføring (jeg har en master fra dramaturgi)

- konkret om å bruke Instagram som kommunikasjonskanal

- nettsideutvikling

- hvordan lage onlinekurs


Viktigst av alt, er likevel

- å hjelpe deg å skape en bærekraftig virksomhet, der du er i kontakt med eget hjerte, lytter til sjelen og skaper i flyt, balanse og tråd med det du er ment å formidle.

- å hjelpe deg over mentale barrierer og begrensninger, utvide din tillit og bekjempe tvil, utfordre, inspirere, støtte, lyssette og bidra til klarhet på vegne av veien din videre. 


Dette er du verdt!
Dette er drømmene dine verdt!
Dette får du til!


OBS:
Helhetlig Businesscoaching er per 1.12.22 satt på pause. Fordypning pågår. I mellomtiden er du velkommen til å sjekke ut min enkeltsession for hjertestyrte gründere: GLØD Konseptsparring.

GÅ DYPT

SATSE EKTE

S V E V E   H Ø Y T

1-til-1 coaching: Investering i ditt framtidige deg

Lyttende tilstedeværelse, empowerment coaching
 
 
 
 

Ingenting forandrer seg, dersom ingenting forandrer seg.

Book 20 min gratis mulighets-samtale

1-til-1
Din Ro

Din Tid

Din Reise

Din Utvikling

Soul Purpose DypDykk (90min, inkl opptak og arbeidsbok): 2222,-

1-til-1
Konsept-sparring for bevisste gründere

GLØD Konsept-sparring
(90min, inkl opptak og arbeidsbok) 2222,-

1-til-1 coaching er noe jeg selv både har og har hatt stor nytte, utvikling og glede av gjennom de siste årene:
Å ha noen å sparre med, som har kompetanse, innsikt og erfaring innen andre felt enn mine egne, men som deler noen av de samme verdiene eller som representerer noe jeg ønsker meg mer av i livet.


For nye perspektiver, tydeligere fundament, mer dybde, klarhet, innsikt, visdom og ekspansjon.


For selv om du skal gå din vei på din måte, kan det være både tryggere, mer effektivt og enormt inspirerende å ha noen å sparre med, som heier, støtter og løfter deg videre. Som hjelper deg å se både deg selv, dine relasjoner og situasjoner du står i, fra nye perspektiver. Hjelper deg til større klarhet for hvem du er, hvem du vil være og kanskje også hvor du vil videre? Å finne en person som treffer deg, ser deg og bidrar til å dytte deg vennlig videre med de beste intensjoner, for den du er og dit du vil. Det er ofte disse menneskene vi lærer mest av.
Og kanskje kan jeg være akkurat den personen for deg, i den fasen av ekspansjon, vekst, utforsking og utvikling som du allerede er i, eller lengter å komme til, akkurat nå?


Jeg lytter med hjertet, har en sterk intuisjon, ser konstruktive koblinger, muligheter, løsninger og nye sammenhenger. Og jeg har et sterkt engasjement for å hjelpe andre til å finne tilbake til sitt sanne jeg, gjenopprette tillit til sin opprinnelige kraft og skape et ekte, sterkt og meningsfylt liv for seg.


Et liv i integritet med den du er innerst inne.


Om du vil ha en gratis mulighetssamtale først, finner du mer om det her.

Vet du at du er klar for å investere i deg selv: Send meg en melding via kontaktskjemaet til høyre, via telefon 48 48 02 10 eller via epost kristine@helsirkel.no.


Jeg kjenner på stor glede og dyp takknemlighet for deg som har lest dette og for at du vurderer å investere i deg selv, enten det til slutt blir via meg eller andre.

Vit uansett: Det er verdt det. Du er verdt det.