HELHETLIG, PERSONLIG, INTUITIV COACHING FOR DIN DRIVKRAFT OG LIVSKRAFT

La oss ta en uforpliktende prat og finne ut av akkurat det!


Noen ganger møter vi mennesker som er full match, som vi kjenner vi blir inspirert av, løftet og engasjert av. Mennesker som kanskje bare er et par skritt foran deg, på en vei som ligner den du selv kunne tenke deg å gå.

Gjennom årene har jeg hatt mange slike mennesker som mine inspirasjonskilder, veiledere og coacher, og jeg har investert bevisst i min egen emosjonelle, mentale, spirituelle og faglige vekst. Og det er med stor glede, takknemlighet og ydmykhet jeg ser tilbake på egen reise, og ser at jeg nå har kommet til et punkt der jeg gleder meg stort over å kunne hjelpe andre:


Nå er jeg spent på din vei, og gleder meg til å høre hvor du står akkurat nå og om jeg kan være en sparringspartner for deg videre, som kan hjelpe deg med å stå stødigere i deg selv, i mer balanse og i tråd med den du virkelig er, og etter hvert i retning av dit du virkelig vil. 


Ved å følge lenken under her, kan du enkelt booke deg inn til en gratis prat med meg: En digital mulighetssamtale på 20 minutter, om deg og det du kjenner på, det du lurer på om du trenger og vil. Om hva som er viktig for deg nå - og videre. Om din drivkraft. Din livskraft.


Denne lille praten er bare for å vise oss mulighetene, bli litt kjent og er selvsagt fullstendig uforpliktende for begge parter. Kanskje kjenner vi oss ferdig snakka, kanskje kjenner vi at dette bare er starten på et lengre samarbeid.

Og uansett:

Jeg gleder meg til å møte deg!