KATALYSATORCOACHING FOR DIN KJERNEKRAFT

Mine tjenester

Hva er viktig for deg? Hvem er du og hvor vil du? Velkommen til en liten halvtimes uforpliktende prat. Gå til gratissamtale her.

Bli-kjent-samtale

Personlig dypdykk for virkelig å kjenne ditt fundament, bli kjent med din hele sirkel og tydeligere se hvem du er, hva som er viktig for deg og hvor du vil. Gå til 1-til-1 Coaching.

Kjærlighet i naturen
Kjærlighet i naturen

Magien i mellomrommet -og veien videre er Hel Sirkels dyptgående, inspirerende og klargjørende coachingprogram for dine neste rette steg framover. Kraftfulle temaer, intuitiv coaching og feminint fellesskap!

Åpner våren 2022!

Bli-kjent-samtale

Onlinekurs

I tillegg til live coaching, live fellesskap og coachingprogram, har jeg et lite knippe ferdiginnspilte onlinekurs som er laget rundt verdier som står meg nær. Kan tas når og hvor du vil, hvor raskt eller sakte du vil.

Mer info kommer.

Inspirasjon, perspektiver, veiledning og kjernekraftløft for akkurat det du trenger akkurat nå. Gå til  1-til-1 coaching her.

Katalysatorcoaching
Katalysatorcoaching


Medlems-sirkelen

Hel Sirkel vil i løpet av 2022 få sin egen medlemssirkel: For deg som ønsker å styrke din egen intuisjon og komme i dypere kontakt med deg selv, din kraft og alt rundt deg.

Mer info kommer.

Kjærlighet i naturen

Et helt unikt coachingprogram:
åpner våren 2022:

MAGIEN I MELLOMROMMET

-og veien videre

Inspirerende, transformerende coaching

Magisk, løftende fellesskap

Kanskje vet du ikke helt hvor eller hva du vil - men du kjenner en stadig større dragning mot at du vil

-og at du ønsker å være en del av, og kanskje selv også skape, noe som er større enn deg selv.


Jeg kjenner godt følelsen - jeg har vært der selv.


Og jeg kjenner også den levende, boblende følelsen av mitt første store skifte: Da jeg gikk fra følelsen av utbrent askehaug, tåkelagt myrlandskap og retningsløs meningsløshet, til igjen å huske mine ressurser, mine verdier og forstå min retning, livsoppgave, min sjels mening og mitt store HVORFOR.


Magien i mellomrommet -og veien videre er et klargjørende og inspirerende coachingprogram over 8 uker, der jeg tar deg gjennom den destillerte versjonen av min egen reise, de beste verktøyene som ga meg mest innsikt og klarhet:
Et digitalt leirbål med hensikt å hjelpe deg som står i et veiskille og kanskje føler deg rykket opp med roten, deg som drømmer om mer mening, flyt, glede og frihet, deg som drømmer om å være en del av noe større. Kanskje også som bærekraftig og kjernekraftig fundament, for selv å bidra til eller å skape noe større enn deg.


Coachingprogramet åpner dørene for første gang våren 2022.

Velkommen til å være blant de første som får vite om åpningen, sette deg på uforpliktende venteliste -og motta et helt spesielt Early Bird tilbud, ved å sende meg en epost her!

Med kraft fra naturen